- Porce: 2 Lidé
- Čas přípravy: 10 min
- Čas vaření: 15 min
- Kalorie: 121 kcal/100g
- Obtížnost: Snadný
Caesar salát s krémovou zálivkou je jemně balancovaným chuťovým zážitkem, který zaručeně potěší každého milovníka salátů a osvěží vaše chuťové pohárky.
Ingredience
Postup
- Hlávkový salát očistíme a natrháme na menší kousky a vložíme do větší mísy. Toastový chléb si nakrájíme na kostičky. Kuřecí maso si připravíme na plátky či kousky podle osobní preference.
- Připravíme si plech s pečícím papírem, na který vyskládáme kostičky toastového chleba. Můžeme pokapat olivovým olejem. A dáme péct dokud nebudou krutony hotové.
- Kuřecí maso smažíme na pánci na olivovém oleji. Maso na pánvi osolíme a opepříme. Smažíme dokud maso není hotové a má zlatavou barvou.
- V malé misce si smícháme majonézu, hořčici, worcesterskou omáčku, citrónovou šťávu a dochutíme pepřem, solí a prolisovaným česnekem. Dresink pečlivě promícháme dokud nezíská jednotnou barvu.
- Do mísy se salátem přidáme krutony, parmezán a nakrájené kuřecí maso, Zalijeme dresinkem a poté opatrně promícháme aby se nám spojili všechny ingredience.
- Můžeme hned podávat a ozdobit plátky parmezánu (připadně čerstvě strouhaným). Použít můžeme také plátek citrónu.
Caesar salát
- Porce: 2Lidé
- Čas přípravy: 10 min
- Čas vaření: 15 min
- Kalorie: 121 kcal/100g
- Obtížnost: Snadný
Caesar salát s krémovou zálivkou je jemně balancovaným chuťovým zážitkem, který zaručeně potěší každého milovníka salátů a osvěží vaše chuťové pohárky.
Ingredience
Postup
- Hlávkový salát očistíme a natrháme na menší kousky a vložíme do větší mísy. Toastový chléb si nakrájíme na kostičky. Kuřecí maso si připravíme na plátky či kousky podle osobní preference.
- Připravíme si plech s pečícím papírem, na který vyskládáme kostičky toastového chleba. Můžeme pokapat olivovým olejem. A dáme péct dokud nebudou krutony hotové.
- Kuřecí maso smažíme na pánci na olivovém oleji. Maso na pánvi osolíme a opepříme. Smažíme dokud maso není hotové a má zlatavou barvou.
- V malé misce si smícháme majonézu, hořčici, worcesterskou omáčku, citrónovou šťávu a dochutíme pepřem, solí a prolisovaným česnekem. Dresink pečlivě promícháme dokud nezíská jednotnou barvu.
- Do mísy se salátem přidáme krutony, parmezán a nakrájené kuřecí maso, Zalijeme dresinkem a poté opatrně promícháme aby se nám spojili všechny ingredience.
- Můžeme hned podávat a ozdobit plátky parmezánu (připadně čerstvě strouhaným). Použít můžeme také plátek citrónu.
Zůstaň s námi
Mohlo by se vám také líbit
Získejte praktické tipy a triky, které Vám ušetří spoustu drahocenného času.