background

Hovězí karbanátek

Vytvořeno: Mar 25, 2024
  • Porce: 5 Lidé
  • Čas přípravy: 15 min
  • Čas vaření: 30 min
  • Kalorie: 251 kcal/100g
  • Obtížnost: Snadný

Hovězí karbanátky jsou plné chuti a představují klasický pokrm České kuchyně, který si snadno můžete doma připravit. Užijte si toto hlavní jídlo na rodinném obědu nebo jako součást sendviče na cesty.

Ingredience

Postup

  1. Jako první si oloupeme cibuli a česnek, a poté je nakrájíme na jemno. Maso si připravíme do mísy.
  2. Do mísy s masem přidáme cibuli, česnek spolu s kořením a hořčicí. Vše pečlivě promícháme a přidáme vejce a strouhanku. Vše mícháme až se nám spojí
  3. Vzniklou hmotu začneme tvarovat do požadované velikosti. Když máme placičky hotové tak si na pánev dáme rozehřát olej.
  4. Na středním plameni smažíme karbanátky z obou stran dozlatova.
  5. Karbanátky můžeme podávat s bramborem, rýží a nebo těstovinami a vše můžeme doplnit oblíbenou omáčkou. Nebo případně s chlebem.

Hovězí karbanátek



Hovězí karbanátek
  • Porce: 5Lidé
  • Čas přípravy: 15 min
  • Čas vaření: 30 min
  • Kalorie: 251 kcal/100g
  • Obtížnost: Snadný

Hovězí karbanátky jsou plné chuti a představují klasický pokrm České kuchyně, který si snadno můžete doma připravit. Užijte si toto hlavní jídlo na rodinném obědu nebo jako součást sendviče na cesty.

Ingredience

Postup

  1. Jako první si oloupeme cibuli a česnek, a poté je nakrájíme na jemno. Maso si připravíme do mísy.
  2. Do mísy s masem přidáme cibuli, česnek spolu s kořením a hořčicí. Vše pečlivě promícháme a přidáme vejce a strouhanku. Vše mícháme až se nám spojí
  3. Vzniklou hmotu začneme tvarovat do požadované velikosti. Když máme placičky hotové tak si na pánev dáme rozehřát olej.
  4. Na středním plameni smažíme karbanátky z obou stran dozlatova.
  5. Karbanátky můžeme podávat s bramborem, rýží a nebo těstovinami a vše můžeme doplnit oblíbenou omáčkou. Nebo případně s chlebem.

Zůstaň s námi

Získejte praktické tipy a triky, které Vám ušetří spoustu drahocenného času.