- Porce: 10 Lidé
- Čas přípravy: 5 min
- Čas vaření: 30 min
- Kalorie: 349 kcal/100g
- Obtížnost: Snadný
Tento recept vám poskytne inspiraci na lahodný a aromatický domácí perník, které je skvělý nejen jako dezert, ale i jako chutný dárek pro vaše blízké. Příjemnou chuť!
Ingredience
Postup
- Rozpálíte si troubu na 180°C, vymažete plech tukem a vysypete troškou mouky.
- Do větší mísy si postupně přidáte všechny ingredience a důkladně promícháte, dokud Vám nevznikne hladké těsto bez hrudek. Promíchání nepodceňte.
- Poté vzniklou směs na perník nalijete na plech a dáte zapéct. Pečete zhruba 30-40 minut dle velikost plechu.
- Po dopečení necháte vychladnout a můžeme podávat se zmrzlinou a ovocem.
Domácí perník
- Porce: 10Lidé
- Čas přípravy: 5 min
- Čas vaření: 30 min
- Kalorie: 349 kcal/100g
- Obtížnost: Snadný
Tento recept vám poskytne inspiraci na lahodný a aromatický domácí perník, které je skvělý nejen jako dezert, ale i jako chutný dárek pro vaše blízké. Příjemnou chuť!
Ingredience
Postup
- Rozpálíte si troubu na 180°C, vymažete plech tukem a vysypete troškou mouky.
- Do větší mísy si postupně přidáte všechny ingredience a důkladně promícháte, dokud Vám nevznikne hladké těsto bez hrudek. Promíchání nepodceňte.
- Poté vzniklou směs na perník nalijete na plech a dáte zapéct. Pečete zhruba 30-40 minut dle velikost plechu.
- Po dopečení necháte vychladnout a můžeme podávat se zmrzlinou a ovocem.
Zůstaň s námi
Mohlo by se vám také líbit
Získejte praktické tipy a triky, které Vám ušetří spoustu drahocenného času.